Paradijs familie succesvol tijdens BWP hengstenkeuring

Het startschot van 2023 is gegeven met de BWP hengstenkeuring van 12 tot 14 januari.

Up van ‘t Paradijs (O’Neill van ‘t Eigenlo x QT van ‘t Paradijs) werd als jaarling verkocht aan Stal Eigenlo van Danny Van Lombergen en Stal Nick Vrins. Zij brachten hem dit jaar voor op de BWP hengstenkeuring. Met zijn prachtige gangen en goed springen mag hij door naar de derde fase van de hengstenkeuring in maart.

Question Mark 111 Z, een afstamming van Qatar van ‘t Paradijs van Stud 111 heeft de jury ook overtuigd van zijn kunnen en mag ook door naar de derde fase van de BWP hengstenkeuring.

Op zaterdag stond ook de hengstencompetitie op het programma. Daarin was het bij de 6-jarige hengsten aan de beurt aan Replay van ‘t Paradijs en Astrid Rooms. Zij sprongen hun eerste wedstrijd terug na het wereldkampioenschap in Lanaken en of ze er zin in hadden. Replay sprong naar een 4de plaats van 59 deelnemers.

Ook bij de 7-jarige hengsten was het Paradijs vertegenwoordigd met Qatar van ‘t Paradijs en Gilles Van Hamme. Zij finishte met een snelle tijd op een 3de plaats. Tijdens de hengstenproeven op jumping Mechelen was dit duo ook al in form en eindigde ze op een 2de plaats.

Join the conversation