Queen B naar Sea Coast Stables, Quaresma naar Stephex Stables

Wij hebben de voorbije maanden afscheid genomen van onze talentvolle 6-jarige paarden Queen B van ‘t Paradijs en Quaresma van ‘t Paradijs.

Na een succesvol seizoen is Quaresma van ‘t Paradijs verhuist naar de stallen van mede-eigenaar Stephex Stables. Hij wordt nu uitgebracht door de duitse amazone Kendra Claricia Brinkop. Ze gingen in oktober samen naar Oliva in Spanje waar ze 6 van de 7 parcoursen foutloos sprongen. Tijdens de finaleproef CSIYH1* voor 6-jarige eindigde ze op een 3e plaats.

Queen B van ‘t Paradijs werd na haar 5e plaats op het WK in Lanaken voor de helft verkocht aan Gudrun Patteet van Sea Coast Stables. In november hebben ze hun eerste wedstrijd samen gesprongen in Lier. Meteen goed voor 3 dagen foutloos en een 3de plaats in de finale CSIYH1*.

Join the conversation