Queen B 5de en Replay 17e WK Lanaken

Het was een onvergetelijk weekend op het wereldkampioenschap in Lanaken van 22 tot 25 september 2022.

Bij de 5-jarige sprong Replay van ‘t Paradijs twee foutloze rondes waardoor hij zich kwalificeerde voor de finale op de grote piste. Zondag in de finale sprong hij weer foutloos en mocht hij door naar de barrage. In de barrage kregen we een misverstand op nummer 1, daarna hebben we ons herpakt en sprong Replay nog een ronde zonder springfouten. Geen enkele balk heeft hij geraakt. We eindigde op een 17e plaats.

Bij de 6-jarige was er de eerste dag een parcour met 2 fasen en de tweede dag een parcour rechtstreeks op tijd. Queen B van ‘t Paradijs sprong beide dagen foutloos waardoor ze zich kwalificeerde voor de finale op zondag. Quite Easy van ‘t Paradijs kreeg de eerste dag 1 foutje, maar sprong de tweede dag een beloftevolle foutloze ronde.

Queen B van ‘t Paradijs sprong zondag in de finale de basisomloop én de barrage foutloos. Wat resulteerde in een 5de plaats.

Join the conversation