Replay van ’t Paradijs

Born: 2017

Sex: HENGST

Studbook: BWP

Color: VOS

Height: 1m74

Extra Info

Bekijk ook onze dekvoorwaarden


Replay van ’t Paradijs, geboren op 24 april 2017, komt uit de beste Belgische bloedlijnen.

Zijn vader, Bamako de Muze, is de zoon van twee paarden die befaamde nakomelingen voortbrachten: Darco en Fragance de Chalus.

Fragance de Chalus is de moeder van onder andere de hengsten Mylord Carthago en Norton d’Eole en ook van talrijke succesvolle internationale paarden.

Bamako had een succesvolle internationale carrière voordat hij zich richtte op de fokkerij en een van de beste hengsten ter wereld werd.

De moeder van Replay is niemand minder dan Jeunesse van’t Paradijs, een Emerald x Heartbreaker-dochter. Ze staat niet alleen bekend om haar successen op 1m60 niveau onder Lorenzo De Luca, maar ook om haar succes als fokmerrie.

De volle zus van Replay is de merrie Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs die sterk presteert op internationaal niveau met Gudrun Patteet.

Quaresma van ’t Paradijs is de één jaar oudere en volle broer van Replay die beloftevol bij de 6-jarige springt met Astrid Rooms.

Quaresma en nichtje Queen B van ’t Paradijs (Elvis x Sea Coast Monalisa van ‘t Paradijs) werden vorig jaar beide kampioen van de cyclus bij de 5-jarige paarden.

Ook nichtje Pretty Woman van ’t Paradijs (Vigo x Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs) bouwt aan haar internationale carrière met de Nederlandse topruiter Willem Greve.

Replay toont alle kwaliteiten om in de voetsporen van zowel zijn moeder als vader te treden. Dit is zeker een hengst met een carrière om naar uit te kijken.

 

Replay is in 2020 goedgekeurd bij het stamboek BWP.

In 2021 werd Replay eindwinnaar met de hoogste score in de SBB competitie voor 4-jarige paarden.

In 2022 sprong Replay 3 op 3 keer foutloos in de hengstencompetitie bij de 5-jarige paarden.

Finalist BK Gesves 5-jarige, geëindigd op een 16e plaats

Finalist WK Lanaken 5-jarige, geëindigd op een 17e plaats

Pedigree

Bamako de Muze Darco Lugano van la Roche
Ocoucha
Fragance de Chalus Jalisco B
Nifrane
Jeunesse van 't Paradijs Emerald Diamant de Semilly
Carthina Z
Elegance van 't Paradijs Heartbreaker
Wolga-Lore van 't Paradijs